Volvo Selekt

Vad är Volvo Selekt?

Volvo Selekt ger en trygghet som liknar ett nybilsägande och har samma garantier som då bilen var ny. Dessutom ingår 24 månaders Volvoassistans och 24 månaders Volvo on call. Samtliga Volvo Selekt certifierade bilar är yngre än 5 år och har gått igenom en gedigen kontroll för att skapa en hög begagnad-kvalitet.

Volvo Selekt erbjuder dig som kund två alternativ:

  • För premiumbilar, som är yngre än 12 månader, får du som kund 24 månaders nybilsgaranti och fria mil upp till att mätarställningen når 13 000 mil.
  • För bilar med en ålder mellan 12 månader och 5 år, får du som kund 24 månader eller 3000 mils nybilsgaranti.

Nybilsgaranti

Volvo Selekt har samma garantier som då bilen var ny i hela 24 månader eller 3 000 mil.* Dessutom ingår Volvo Assistans, hjälp dygnet runt.

*För att garanti ska gälla måste service ske på auktoriserad Volvo-verkstad enligt bilens serviceintervaller. Garantin upphör vid vidareförsäljning.

Volvo On Call

Vår smartphone-app gör vardagen lite enklare. Du kan till exempel fjärreglera klimatet i din bil och du kan snabbt och enkelt få Volvo assistans.

Volvo Assistans

Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans i 24 månader. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Dygnet runt och i alla västeuropeiska länder.

Volvo Originalservice

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en personlig servicetekniker som har specialutbildning på Volvo bilar och som bara använder Volvo originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Bytesrätt

Du har alltid 30 dagars bytesrätt när du köper en bil från Volvo Selekt. För att få mer information eller hjälp med ditt bilbyte är du välkommen att kontakta den som du köpte bilen hos.

Kontrollerad och certifierad

Våra bilar är alltid noggrant kontrollerade. Vi går igenom över 100 punkter för att kontrollera bilens skick. Dessutom uppdaterar vi bilens mjukvaror för att säkerställa bästa möjliga körupplevelse.

Vanliga frågor om Volvo Selekt