Vänligen uppdatera din företagsinformation

Val av företag ligger till grund för vilka sidor du har behörighet till på webbsidan. Vänligen välj företag nedan.

Välkommen att besöka våra biltvättar

Tvätta bilen på rätt sätt gör du genom att använda någon av våra biltvättar.
Skonsammare tvätt både för miljö och bilar, med mjuka borstar, miljöklassade produkter och ett biologiskt reningsverk. 

Fördelen med att utföra din biltvätt på en anläggning istället för på gatan, är att du vet att du får bilen grundligt rengjord, men även att du är snäll mot miljön. Alla föroreningar i det smutsiga vattnet tas om hand och vi lyckas återvinna upp till 90% av det använda vattnet.


Avvikande öppettider för tvättarna ser du här.

Våra tvättprogram

Brons


Volvo Bil förmånskort |   130 kr
VISA/Mastercard       |   150 kr

Brons - finns att välja i Lundby

Ingår: 
Borstlös högtryckstvätt.

Silver


Volvo Bil förmånskort |   165 kr
VISA/Mastercard       |   185 kr
Förmånsbilskort         |   Ingår i förmånsbilsavtalet

Silver - finns att välja vid Sörredsmotet, Tuve och Lundby

Ingår:
Avfettning, Specifikt fälgkem, Hjulhögtryck, Oscillerade högtryck sida, Tak högtryck, Underspolning, Borsttvätt, Sköljvax, Konturföljande tork, Tork sidor och Ljusterapi.

Guld


Volvo Bil förmånskort |   225 kr
VISA/Mastercard       |   275 kr

Guld - finns att välja vid Sörredsmotet och Lundby

Ingår:
Extra avfettning/flugmedel, Avfettning, Fälgkem, Skumbad, Hjulhögtryck, Oscillerande högtryck sida, Tak högtryck, Underspolning, Borsttvätt, ShineTecs polervax, ShieldTecs vax, Konturföljande tork, Tork sidor och Ljusterapi.

Våra tvättstationer

Sörredsmotet 
På den här anläggningen tvättar du bilen på ett rullband. Kör helt enkelt fram bilen, lägger i neutral. Därefter kan du luta dig tillbaka och automatiskt transporteras genom tvätten på endast fyra minuter. Här finns tvättprogrammen: Silver och Guld.

Tuve
På den här anläggningen tvättar du bilen i en så kallad tvättgata. Du kör helt enkelt in bilen i ett spår, stänger av motorn, lägger i friläge och sitter kvar. Bilen transporteras automatiskt igenom tvätten på ungefär fem minuter. Här finns tvättprogrammet: Silver.


Lundby
På den här anläggningen har vi en så kallad rollover-tvätt. Här kör du in bilen i tvätthallen, stänger av motorn och drar åt handbromsen. Tvätten sker medan bilen står stilla på cirka nio minuter. Här finns tvättprogrammen: Brons, Silver och Guld.

Visa mer Dölj

Skonsamma tvättar

Våra tvättstationer är skonsamma mot både din bil och miljön. Alla våra biltvättar är utrustade med mjukborstar som gör effektivt rent och samtidigt är snälla mot lacken. Fördelen med att utföra din biltvätt på en anläggning istället för på gatan, är att du vet att du får bilen grundligt rengjord, men även att du är snäll mot miljön.

Dammsugning

Vid Lundby, Tuve och Sörredsmotet kan du dammsuga din bil gratis. Dammsugarna har lång slang vilket gör det lätt att komma åt ordentligt från alla håll.

Telefonnummer

Sörredsmotet 031-380 8224 - Tuve 031 – 380 8314 - Lundby 031 – 380 8152 
Om något akut händer när vi har stängt, ring PV vakten 031-59 27 79