Så är det är att arbeta hos oss

Vad roligt att du vill veta mer om oss på Volvo Bil i Göteborg AB. Hos oss arbetar drygt 500 personer på våra verkstäder, kontor och i våra butiker. Här kan du läsa mer om oss, varför det är spännande att arbeta hos oss och vad vi erbjuder för förmåner för dig som anställd. Vi befinner oss i en spännande utveckling tillsammans med övriga bilindustrin. Elektrifiering, autonom körning, nya former av mobilitet, onlineförsäljning och uppkopplade tjänster är trender och utveckling som vi både påverkar och påverkas av. Hos oss kan du vara med och influera hur framtidens mobilitet och bilförsäljning skall se ut.

Ett hållbart arbetsliv

Vi tillbringar alla en stor del av vår tid på jobbet. Att ha en god balans mellan arbetsliv och fritid, en arbetsmiljö som främjar kreativitet och vårt välbefinnande är något vi verkligen vill uppnå. Vi anser att det är grunden i ett arbetsliv som skall vara hållbart över tid. Att du också möter kollegor och arbetskamrater som engagerar, motiverar och främjar till ett gott klimat får oss också att må bra.

Vår kultur

Hos oss är kulturen levande och något vi är stolta över. Att alla medarbetare förstår och lever efter en kultur som präglas av nyfikenhet, en vilja att samarbeta och en strävan att göra skillnad. I mötet med kunder och kollegor agerar vi på ett personligt och engagerat sätt. Vi samarbetar över avdelningsgränser och delar generöst med oss. Allt för att bidra till en hållbar utveckling med kvalité i fokus. I allt vi gör sätter vi kunden i fokus och är tillgängliga för våra kunder när de behöver oss.

Vårt ledarskap

Hos oss handlar ledarskap om att inspirera och stödja människor. En ledningskultur som baseras på öppenhet, rättvisa och dialog. Våra ledare skall plocka fram det bästa hos våra medarbetare och stötta dem i att möta nya utmaningar.

Vår mångfald

Vi strävar efter att finna och attrahera medarbetare som var och en med sina unika förmågor och egenskaper bidrar till en kreativ miljö. Att var och en av oss medverkar till utveckling av både våra kollegor och för företaget. Att vi är olika är en styrka.

Vår klimatplan

Vi strävar efter att hela tiden minska vårt avtryck på miljön och att gå mot att vara klimatneutrala. Vårt hållbarhetsarbete sträcker sig från produkt och produktion till vår bredare verksamhet, vår leveranskedja och genom vår strategi för återvinning och återanvändning av material.