Vänligen uppdatera din företagsinformation

Val av företag ligger till grund för vilka sidor du har behörighet till på webbsidan. Vänligen välj företag nedan.

Upptäck ett smartare sätt att tanka

Som anställd inom Volvo, Geely, Polestar och våra partners har du många olika förmåner hos oss.

Du får till exempel alltid extra rabatt när du tankar med Volvo Bil förmånskort eller Carpay på våra Tanka-stationer. Förutom den ordinarie kortrabatten på 10 öre/liter som dras direkt i pumpen tankar du som anställd med 15 öre extra rabatt* på våra Tanka-stationer vid Sörredsmotet, Lundby, Tuve och Åbro. Extrarabatten redovisas på kontoutdraget/fakturan. Dessutom får du 1 % bonus på alla dina köp - som kan användas till drivmedel i appen Carpay. Det innebär i praktiken ytterligare 16 öre rabatt/liter om en liter kostar 16 kronor om du använder din bonus till drivmedel. Bonus utbetalas när man nått 5000 poäng.

Nu kan du enkelt betala din tankning hos oss med Carpay.

  • Starta appen. Om du har platstjänster på visas per automatik stationen du befinner dig vid. Logga sedan in med ditt BankID.
  • Välj pump och gå sedan ut och tanka.
  • När tanken är fylld är det bara att avsluta. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i appen.

*Vid lokala avvikelser i området blir rabatten minst 3 öre. Vilket menas att priset anpassas utifrån den konkurrenssituation som råder på orten.

Gör ett miljösmart val och tanka Neste MY förnybar diesel (HVO 100) - finns på Sörredsmotet- och Tuve Tankastation.

Neste MY är en biologiskt nedbrytbar diesel som framställs av förnybara råvaror och CO2-utsläppen minskar jämfört med fossil diesel. Exakt hur stor minskningen blir beror lite på vilken typ av avfall och råvara som använts vid tillverkningen. Exempelvis om den framställts av vegetabiliska eller animaliska fetter. Kemiskt är den lik fossil diesel och därför kan vi i vår diesel blanda i upp till 35 % HVO och 7 % RME – sammanlagt upp till 42 % förnybar diesel. Läs mer om Neste MY (HVO100) här.

Alla Volvobilar som nu är i produktion och har Volvos egentillverkade fyrcylindriga dieselmotor kan tankas med Neste MY (HVO100) – utan att några anpassningar behöver göras.

Det betyder följande modeller:

  • Volvo XC90 (fr.o.m. modellår 2015)
  • Volvo S90, V90, V90 Cross Country (alla modellår)
  • Volvo V60, V60 Cross Country (fr.o.m. modellår 2019)
  • Volvo XC60 (fr.o.m. modellår 2018)
  • Volvo XC40 (alla modellår)

Goeasy – alltid med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller motorn och bränslesystemet i fint skick. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

E10 som ny standardbensin

E10 är nu en ny standardbensin och alla bensinbilar tillverkade efter 2011 kan köras på detta drivmedel. Eftersom det är en högre inblandning av hållbara biodrivmedel (etanol) minskar utsläpp av växthusgaser, vilket är nödvändigt för att nå våra svenska klimatmål. E10 är ingen nyhet utan finns redan i 14 andra länder i Europa och även andra delar av världen. En bil som endast kan tankas med upp till 5 % etanol ska tankas med E5-bensin. På våra Tanka-stationer innebär detta Go Easy 98 Extra. Om du är osäker på om din bil kan köras på E10 kan du kontrollera detta på Bil Swedens lista.

Telefonnummer

Sörredsmotet/Åbro 031-380 82 24 - Tuve 031 – 380 83 14 - Lundby 031 – 380 8152

Om något akut händer när vi har stängt, ring PV vakten 031-59 27 79