Vänligen uppdatera din företagsinformation

Val av företag ligger till grund för vilka sidor du har behörighet till på webbsidan. Vänligen välj företag nedan.

Volvo Personlig Service

När du bokar Volvo Personlig Service hos oss blir din bil klar snabbare – utan att det kostar mer. Medan två tekniker arbetar på bilen kan du vänta i vår bekväma lounge där vi bjuder på både kaffe och wifi. Om du bokar en fast tid och kan du välja mellan att vänta i vår lounge eller hämta bilen i slutet av dagen. Precis som vanligt är det din Personliga Servicetekniker som tar emot och lämnar ut din bil. Välkommen in till våra Volvo Personlig Service (VPS) -anläggningar i Sörred, Tuve, Arendal och Lundby.

Personlig Servicetekniker

Med en Volvo Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands. En specialist som lär känna dig och din bil och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig. Bekvämt för dig och viktigt för att din bil ska rulla tryggt och säkert. Logga in och välj en Volvo Personlig Servicetekniker nära dig.

Någon som kan din bil och vet vad den behöver

När du lämnar din bil hos oss är det din personliga servicetekniker som tar emot dig. Hen är specialutbildad av Volvo och utför alltid service och reparationer enligt Volvos specifikationer och med Volvo originaldelar. Allt för att din bil ska rulla säkert och tryggt.

En kontaktperson tar hand om allt

Att ha en person som ansvarar för hela processen gör ditt verkstadsbesök enklare, snabbare och mer personligt. Din Personliga Servicetekniker tar emot din bokning, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts.

Rätt metoder och alltid Volvo Originaldelar

Volvo Bil i Göteborg AB har cirka ett hundratal Personliga Servicetekniker i Göteborg som alla är specialutbildade för att ta hand om dig och din bil. Utbildningen ger insikt och förståelse för vad som påverkar din upplevelse och hur de ska göra för att garantera en hög kvalitet i serviceprocessen. Resultatet är att du som kund alltid får bästa tänkbara service.

Tydligt och enkelt

Syftet med en Personlig Servicetekniker är att ditt besök i verkstaden ska gå enkelt och bekymmersfritt. Genom att en och samma person alltid tar hand om din bil minskar risken för missförstånd. Din tekniker lär känna din bil bättre än någon annan och vet vad den behöver. Även nästa gång det är dags för service.