Volvo serviceavtal

Redan när du köper en ny Volvo kan du teckna ett serviceavtal som gör din bil eftertraktad och ger ett högt andrahandsvärde när det är dags att sälja. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Prata med din Sales Advisor om serviceavtal när du köper bil. Vill du teckna avtal senare kan du göra det via formuläret nedan. För dig som köper en bil hos oss som gått under 10 000 mil ingår serviceavtal för 1kr/månad under de första 12 månaderna. För att teckna ett serviceavtal behövs ett Volvokort. Läs mer här vad som ingår i Volvo serviceavtal.

Fyll i nedan formulär angående serviceavtal så kontaktar vi dig med pris och mer information så snart som möjligt.

  • Intresseanmälan serviceavtal

    Volvo Bil i Göteborg AB behandlar dina personuppgifter vid förfrågningar i enlighet med Integritetsmeddelande – Serviceavtal.

Service- och reparationsavtal

Med ett service- och reparationsavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din nya bil. Då betalar du bara ett överenskommet belopp varje månad för service, byte av slitagedelar och reparationer. Du slipper både faktura efter verkstadsbesöket och oplanerade utgifter.

För att teckna ett serviceavtal behövs ett Volvokort.

Läs mer om service- och reparationsavtal här.

FAQ SERVICEAVTAL

Klicka på respektive fråga.