Om oss

Om oss

Om oss

Verksamheten

Volvo Bil i Göteborg AB är ett eget aktiebolag som drivs som ett resultatbärande bolag och ägs till 100% av Volvo Personvagnar AB. Vi kan jämställas med övriga återförsäljare, men arbetar primärt mot en marknad bestående av Volvo Car Group och Volvo Group. Volvo Bil i Göteborg AB tillgodoser anställda inom dessa koncerner med förmånsbilar och tillkommande servicetjänster och erbjuder även de anställda möjligheten att köpa bil privat. Svensk och europeisk Volvohandel samt Hertz utgör också vår kundbas. Volvo Bil i Göteborg AB har 500 anställda och säljer drygt 25 000 Volvobilar per år.

Komplett utbud

Volvo Bil i Göteborg AB har expanderat och utvecklats mycket genom åren och organisationen rymmer idag 500 anställda. Verksamhetsgrenarna inom Volvo Bil i Göteborg AB är ett flertal och organisationen är indelad på bilförsäljning inklusive biluthyrning och servicemarknad (verkstad, skadecenter, butiksförsäljning samt drivmedel och tvätt). Våra fyra verkstäder, Volvo Car Sörred, Arendal, Lundby och Tuve hanterar fler än 66 000 bilar per år och har 115 mekaniker och tekniker tillgängliga under dag och kväll. Hyrbilsflottan består av 410 bilar i olika storlekar och modeller och vi har ca 11 000 uthyrningar per år. Våra butiker är belägna i Sörred, Lundby, Tuve, Arendal och vid Sörredsmotet där vi erbjuder ett stort urval och efterfrågat utbud.

Allt du behöver

Vi säljer nya Volvo och sköter Volvos förmånsbilar. Och erbjuder bilar som är som nya och nästan nya. Självklart är alla testade och garanterade av Volvo. Du vet att du får kvalité och trygghet.

Hög standard

Vi tar hand om dig och din bil oavsett var du är med hjälp av Volvo Assistans. Vi servar din bil till Volvostandard. Om något går fel så hjälper vi dig att ordna det.

Besök oss

Kom in och träffa vår personal. Du kan givetvis logga in på sajten direkt eller så hittar du oss i Sörred, Arendal, Lundby och Tuve. Vi finns bara fem - tio minuter från centrala Göteborg.