Om oss

Om oss

Om oss

Verksamheten

Volvo Bil i Göteborg AB hanterar Volvo Car Groups och partners produkter och tjänster och erbjuder en helhetsupplevelse för leasing, fleet, servicemarknad med verkstäder, skadecenter, tanka och tvätta. Vi tillgodoser Volvo Car Group, Polestar, Geely och Volvo Group med förmånsbilar och tillkommande servicetjänster. Svensk och europeisk Volvohandel samt Hertz och M utgör också en del av vår kundbas. Vi har drygt 500 medarbetare och ägs helt och hållet av Volvo Car Corporation.

Välkommen att besöka oss

Våra fyra verkstäder, Volvo Car Sörred, Arendal, Lundby och Tuve hanterar fler än 66 000 bilar per år och har 115 mekaniker och tekniker tillgängliga under dag och kväll. Hyrbilsflottan består av över 400 bilar i olika storlekar och modeller och vi har cirka 11 000 uthyrningar per år. Våra butiker är belägna vid Sörredsmotet, Lundby, Tuve och Arendal där vi erbjuder ett stort urval och efterfrågat utbud.

Säkerhet

Alla säkerhetsfrågor inom Volvo Bil i Göteborg AB hanteras centralt av Volvo Cars säkerhet. Vid behov kontakta Volvo Cars säkerhet på telefon 031 - 590 112