Lynk & Co 01

Allt fantastiskt är standard.

Med 01 är allt fantastiskt standard. Få en fullutrustad bil med high-tech detaljer, och en elektrisk räckvidd på hela 75 km för laddhybriden.
Faktum är, att det enda du behöver välja är vilken hybridmotor och färg du vill ha. 

Ladda ned Lynk & Co-appen och bli medlem

För att beställa en Lynk & Co behöver du vara medlem. För att bli medlem registrerar du dig via länken nedan. Efter du registrerat dig kommer du att få ett mail med en verifieringskod, detta kan ta några minuter. Verifiera ditt konto inom 30 minuter så är du medlem och får ett medlemsnummer som du sedan använder vid beställning av bil. Få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap och 01 med Lynk & Co-appen! Lås och lås upp bilen, kontrollera fönstren och mycket mer.

Kom förbi Lynk & Co Club i Göteborg

Lynk & Co's klubbar ser inte ut som vanliga bilhandlare – och det är de inte heller. På Lynk & Co's klubbar kan du delta i event, träffa andra medlemmar, se lokal konst och utforska guldkorn från varumärken som inspirerar. Klubbarna är själva kärnan i deras community. Du kan välja att utforska och provköra 01 eller bara ta en kaffe i lugn och ro. Självklart finns det personal som gärna hjälper dig om det är något du undrar över.

Support

Vi på Volvo Bil i Göteborg AB finns här för att ge dig support när du behöver det och våra experter tar hand om din bil när du lämnar in den.

Vid leveransen av din bil blir du tilldelad en Personlig Servicetekniker i Lundby där vi utför verkstadstjänster för Lynk & Co.

För att boka service, reparation och hjulskifte vänligen kontakta din Personliga Servicetekniker i Lundby.

Lynk & Co Assistans - 08-51 99 26 44

Kontakt

031-380 80 00

Har du frågor kring ditt bilägande, som nybilsleverans, service, skador och hjulskifte, kontakta oss gärna på Volvo Bil i Göteborg AB.

0771 20 05 90

Har du frågor om bilen, medlemskap eller liknande, kontakta gärna Lynk & Co via telefon eller besök Lynk & Co's hemsida.

Lynk & Co Q&A