Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic

Vänligen uppdatera din företagsinformation

Val av företag ligger till grund för vilka sidor du har behörighet till på webbsidan. Vänligen välj företag nedan.

Volvo Originalservice Classic

På våra verkstäder är din Volvo i trygga händer. Du får alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och fri förlängning av Volvo assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell. Alltid originaldelar, servicegaranti, fri uppdatering av mjukvaran, stämpel i serviceboken, personlig servicetekniker och fri Volvo assistans.

Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic är ett nytt servicealternativ för bilar som är äldre än sex år. Bra service har ingen åldersgräns. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris. Förutom att byta olja och filter går din personliga servicetekniker igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid,.

Volvo Originalservice

Med Volvo Originalservice får du ett friktionsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Dessutom kan du vara säker på att vårt arbete alltid är fackmannamässigt utfört med rätt delar och metoder. Din personliga servicetekniker går igenom din bil och kontrollerar alla viktiga punkter. I priset ingår också servicegaranti, uppdatering av mjukvaran, fri förlängning av Volvo Assistans samt en stämpel i serviceboken.

Service på en ny nivå

Vi skräddarsyr vår service lika mycket efter dina behov som din bils. Ju bättre vi lär känna varandra, desto bättre kan vi serva dig. Vilka önskemål har du?

Vad är skillnaden på Volvo Originalservice och Volvo Originalservice Classic

För att din bil ska få en så bra service som möjligt erbjuder vi två servicealternativ. Volvo Originalservice för alla bilar och Volvo Originalservice Classic för bilar äldre än sex år. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer din personliga servicetekniker att gå igenom din bil och kontrollera alla viktiga punkter. Skillnaden är serviceprotokollet som är anpassat efter den bil du har och det servicealternativ du väljer.