Vänligen uppdatera din företagsinformation

Val av företag ligger till grund för vilka sidor du har behörighet till på webbsidan. Vänligen välj företag nedan.

Aktuell information

221118

Ursäkta röran, vi bygger om.

Vi vill be om ursäkt för att det kan upplevas rörigt på Volvo Car Sörred just nu.
Men vi har positiva nyheter - anledningen är att vi bygger om för att göra plats för delar av Volvo Cars besöksverksamhet som flyttar in hos oss. Det innefattar fabriksturer med Blå Tåget, Factory delivery samt guidade turer på Brand Experience center.

Det blir nya receptionsdiskar, incheckning för besökare, trevlig sällskapsyta samt en lounge . Lifestylebutiken flyttas till höger om receptionen.
Leveranshallen kommer även att byggas om så att hela hallen framöver kommer att kunna leverera upp till 8 bilar samtidigt.

 

Blå Tåget - Rundturen på fabriken i Torslanda täcker hela Volvo Cars produktionsprocess, från plåtrullar till färdiga bilar. Man får ta del av hur människor och robotar arbetar tillsammans med att bygga våra bilar. För att åka Blå Tåget blir besökaren upphämtad med buss på Volvo Car Sörred och körs till Brand Experience Center där Blå Tåget startar från och med den 1 december.

Factory delivery - Ett kunderbjudande där utländska kunder, idag främst från USA, får sin bil levererad i Göteborg. Detta erbjudande har funnits i mer än 60 år och startades ursprungligen för svenskar som bodde i USA men som ville ha en bil under sitt besök i Sverige. Det går till så att kunden beställer en bil via en återförsäljare i USA och får sedan bilen levererad i Göteborg. I erbjudandet ingår allt för att göra det till en premiumupplevelse för kunden. Bland annat ingår resa, upphämtning med VIP Taxi, hotell, fabrikstur med Blå Tåget, en traditionell svensk lunch samt en premium leveransupplevelse. Kunden använder sedan bilen inom Europa och får den sedan skeppad till USA. Högsäsong är under sommaren då det kommer vara många kunder i rörelse.

Brand Experience center - Här kan man uppleva det som gör en Volvo till en Volvo. En guidad tur med utställningar där fokus ligger på design, säkerhet, miljö och uppkopplade bilar. För att besöka Brand Experience center blir besökaren upphämtad med buss på Volvo Car Sörred från och med den 1 december.

 

----------------------------------------------------------------------

 

221108

Klimatbonus

Regeringens beslut att klimatbonusen upphör efter den 8 november 2022 påverkar för närvarande inte kostnaden för Volvo Bils förmånsbilskunder om du nyligen har eller kommer att lägga en förmånsbilsorder.